Sneeuwkettingen Overzicht

Sneeuwkettingen zijn erg handig wanneer u rijdt in de sneeuw. Hierdoor heeft u meer grip op de weg en is de kans op ongelukken veel kleiner. Koop nu eenvoudig online!

Meer informatie

Geen producten gevonden

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Assortiment Sneeuwkettingen

In het assortiment voor onze sneeuwkettingen hebben wij alleen maar gekozen voor kwaliteit. Hierdoor hebben we alleen maar A-merken in het assortiment. Daarnaast willen we het voor onze bezoekers zo simpel mogelijk houden en hebben hierdoor niet veel producten in ons sneeuwketting assortiment. Zo kan u eigenlijk geen verkeerde keuze maken want alle producten die wij op deze pagina aanbieden zijn van een degelijke kwaliteit, makkelijk te monteren en hebben een goede garantie. Dit is wat wij onze klanten ook graag willen bieden.

De Juiste Keuze Maken

Wat is belangrijk bij de juiste sneeuwketting voor uw velgen en/of banden? Dit zijn een aantal factoren die wij hieronder voor u op een rijtje hebben gezet.

  • Heeft u lichtmetalen velgen? Deze moeten niet beschadigen door de sneeuwketting.
  • Let goed op de inchmaat. Net als bij wieldoppen is de inchmaat ook bij sneeuwkettingen belangrijk.
  • Montage: bent u niet erg handig? Kies dan de ketting die eenvoudig en snel te monteren is. Dit voorkomt stress en ergernis. Zelfspannend? Het is erg handig als u sneeuwketting zelfspannend is. Dan hoeft u deze niet na te spannen.
  • Roestvrij: U ketting krijgt natuurlijk te maken met veel weerstand. Het is niet mooi en ook niet goed als de ketting gaat roesten. Kies dan ook voor een roestvrije sneeuwketting.
  • Duurzaamheid, hoe lang gaat uw sneeuwketting mee? Dat is een belangrijke vraag. Zoals eerder al aangegeven hebben wij alleen maar kwalitatieve sneeuwkettingen met een goede garantie en van top kwaliteit. U hoeft zich hier dus niet druk over te maken.

Service van Sneeuwkettingen

Bij SKel-BV.nl staat service hoog in het vaandel. Wij zijn een organisatie achter meerdere webshops gericht op automotive producten. Mocht u niet tevreden zijn met uw nieuwe sneeuwketting dan heeft u 14 dagen zichttermijn. Daarnaast kan u ons altijd even mailen of aanspreken voor eventuele vragen of opmerkingen. U kan dus met een gerust hart uw nieuwe sneeuwketting bestellen bij Wieldoppen.nl!

Naar boven
14 dagen retourrecht Op uw gemak beoordelen
Veilig online betalen iDeal, Paypal via Mollie
Verzending via Post NL Bezorging voor €6,95