• Home   »
  • Bestellen, Bezorgen & Betalen

Bestellen, Bezorgen & Betalen


BESTELLEN / BEZORGEN

Thuisbezorgen
De producten heeft u over het algemeen binnen 48 uur in huis, indien u van maandag – vrijdag een bestelling plaatst en betaald. We kunnen hiervan afwijken als u merk wieldoppen besteld. 

Afhalen
U kunt uw bestelling niet bij ons op locatie ophalen. We zijn alleen online actief.

Factuuradres/Bezorgadres
Uw factuuradres kan hetzelfde zijn als uw uw bezorgadres. Wijkt uw factuuradres af van uw bezorgadres, dan is dat géén probleem. Dit kunt u aangeven tijdens het invullen van uw gegegevens. Wij hebben een automatische postcode systeem, indien u uw postcode in combinatie met uw huisnummer invult dan komt automtisch uw huisstraatnaam naar voren. Woont u in België? dan dient u veld "handmatig invulen" aan te vinken en dan kunt u uw volledige gegevens invullen.

BETALEN

Veilig betalen doet u via "Buckaroo" 
Buckaroo maakt het als Payment Service Provider mogelijk voor webwinkeliers om diverse online betaalmethodes, zoals iDEAL en PayPal, aan te bieden in hun webshop. Zo kunt u als consument binnen de webshop van [vul hier de naam van uw webshop in] uw online betalingen binnen een gebruiksvriendelijke en veilige betaalomgeving verrichten. Buckaroo is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen. 
U kunt op de website van Buckaroo aanvullende informatie vinden over uw online betaling.

Onze betaalmogelijkheden zijn:

iDEAL via Buckaroo
85% van de Nederlanders betaalt inmiddels online met iDeal. Als u kiest om met iDeal te betalen, wordt u naar de veilige omgeving van uw eigen bank geleid. U betaalt via uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Het grootste voordeel van iDeal is dat de betaling direct wordt voldaan. Wij ontvangen hiervan een melding. Nadat deze melding bij ons binnen is gekomen is gaan wij direct uw bestelling inpakken en versturen! Lees meer over iDeal op www.ideal.nl.

Overboeken via Buckaroo
U betaalt uw online bestelling middels een bankoverschrijving. U ontvangt na het maken van een bestelling de instructies via Buckaroo. Zodra wij u overboeking hebben ontvangen, zullen wij overgaan toto het verzenden van uw bestelling. Niet eerder! 

PayPal en Creditcard (Via Paypal)
PayPal is een betaalsysteem waarmee u betaalt. Betalen met PayPal en creditcard is volledig veilig. Indien u met een creditcard wilt betalen, dan heeft u hiervoor een PayPal account nodig. Deze kunt u snel en gemakkelijk aanmaken op www.paypal.com

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay
AfterPay voert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Naar boven
Stel uw vraag!