Wieldoppen Audi koop je bij de grootste Wieldoppen winkel. - Wieldoppen.nl

Wieldoppen Audi

Wieldoppen AudiCreëer in een handomdraai een nieuwe, frisse uitstraling voor uw Audi. Door het One Click System zijn deze wieldoppen uiterst eenvoudig te bevestigen. Koop nu een complete set 13 inch, 14 inch, 15 inch, 16 inch of 17 inch universele wieldoppen! Materiaal: hoogwaardig kunststof.
Er komen geen producten overeen met de selectie.

Onze wieldoppen zijn universeel zodat ze uitermate geschikt zijn voor uw Audi. De 13 inch, 14 inch, 15 inch, 16 inch of 17 inch wieldoppen zijn van dezelfde kwaliteit als de wieldoppen van uw autodealer, maar dan éxtra voordelig. Het enige verschil is dat het logo er niet op staat.

Waar moet ik op letten als ik wieldoppen koop?

U moet als eerste weten of u zwarte, stalen velgen of lichtmetalen velgen heeft. Bij lichtmetalen velgen is het niet mogelijk om wieldoppen te plaatsen. Ook is het onnodig, omdat uw auto in dit geval al een fraai uiterlijk heeft. Heeft u zwarte, stalen velgen? Dan moet u vervolgens bepalen welke inchmaat u nodig heeft. Let op: indien uw huidige wieldoppen met moeren aan de velg bevestigd zijn, zijn onze universele wieldoppen niet geschikt.

Om de juiste inch maat te vinden kijkt u op de zijkant van de band. Hier vindt u een reeks van getallen en cijfers. Dit kan er als volgt uitzien: 195/65/R14. Het laatste getal achter de "R" geeft uw inchmaat weer, dus in dit geval is de inch maat 14. In enkele gevallen is er geen "R" weergegeven, maar ook dan geldt: het laatste cijfer geeft uw inchmaat weer.

Zoekt u toch iets meer informatie over waar u op moet letten bij het kopen van wieldoppen?

Hoe plaats ik de wieldop op mijn Audi?

De wieldoppen zijn op één of twee standen te monteren. Als uw wieldoppen worden geleverd met een losse klemring, dan plaatst u de ring in de bovenste goot aan de achterzijde van de wieldop. Zijn uw wieldoppen geleverd zonder klemring, dan kunt u meteen overgaan tot het plaatsen van de wieldoppen.

Voor een goede bevestiging van de wieldop zoekt u eerst de uitsparing in de ring. Dit is de inkeping voor het ventiel en kunt u herkennen aan de halvemaan vorm in de rand van de wieldop. Plaats de inkeping over het ventiel. U kunt nu de clips, die zich aan de binnenrand van de wieldop bevinden, één voor één vastdrukken in het wiel. Heeft u moeite met het plaatsen van de laatste clip? Dan kunt u een platte schroevendraaier gebruiken om de clip voorzichtig naar binnen te schuiven. Heeft u een wieldop met klemring en zit de wieldop los? Dan kunt u de klemring in de onderste goot plaatsen. Bij wieldoppen met ingebouwde klemring kunt u het staaldraad probleemloos iets naar beneden duwen. Hierdoor zit de wieldop strakker in de velg. Druk de wieldop na bevestiging goed na.

Hier vindt u een duidelijke instructie over hoe u wieldoppen plaatst in 4 simpele stappen.

Onderhoud en Service

Om zo lang mogelijk plezier te houden van uw wieldoppen kunt u ze reinigen met een spons of een zachte poetsdoek en een mild reinigingsmiddel. Gebruik géén bijtende of schurende middelen. Dit kan leiden tot beschadiging van uw wieldoppen.

Weet u niet zeker welke velgen of inch maat uw Audi heeft? Heeft u toch moeite met het monteren van uw wieldoppen? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers door te bellen naar 088-0120902. U kunt uw vraag ook stellen via de Chat op de website of e-mailen naar klantenservice@autotuningwinkel.nl.

                                                                         

Naar boven
14 dagen retourrecht op uw gemak beoordelen
Veilig online betalen iDeal, Paypal via Mollie
Verzending via Post NL Bezorging voor €6,95