Wieldoppen Fiat

Wieldoppen FiatGeef uw Fiat snel en gemakkelijk een nieuwe, frisse uitstraling met deze universele wieldoppen. Eenvoudig te monteren door het One Click System. Bij bestelling ontvangt u een complete set 13 inch, 14 inch, 15 inch, 16 inch of 17 inch wieldoppen. Materiaal: hoogwaardig kunststof.

Meer informatie

Geen producten gevonden

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Door de hoogwaardige kwaliteit van onze wieldoppen zijn ze nauwelijks te onderscheiden van echte velgen voor uw Fiat. Het enige onderscheid: geen officieel logo, dus ontzettend voordelig!

Hoe weet ik welke inchmaat ik nodig heb?

Voordat u een set wieldoppen koopt, moet u eerst weten of uw wielen geschikt zijn voor wieldoppen. Zijn uw banden afgewerkt met lichtmetalen siervelgen? Dan is het niet mogelijk om wieldoppen hierover te plaatsen. Als uw auto is voorzien van zwarte, stalen velgen, is het wél mogelijk om de wieldoppen te bevestigen. Let op: indien uw huidige wieldoppen met moeren aan de velg vast zitten, passen deze universele wieldoppen niet.

Om de juiste wieldoppen te kopen, moet u bepalen welke inchmaat u heeft. Hiervoor kijkt u op de zijkant van de band, waar u een serie van getallen en cijfers vindt. Dit kan er als volgt uitzien: 195/65/R14. Het laatste getal achter de "R" geeft uw inchmaat weer; in dit geval zou u 14 inch banden hebben. In sommige gevallen is de "R" niet weergegeven, maar ook dan geldt: uw inch maat is het laatste cijfer.

Lees meer informatie over waarop u moet letten bij het kopen van wieldoppen.

Hoe moet ik de wieldop op mijn Fiat monteren?

Het monteren van de wieldoppen is een fluitje van een cent, omdat ze slechts op één of twee standen te monteren zijn. Zijn uw wieldoppen geleverd met een losse klemring? Dan plaatst u eerst de ring in de bovenste goot aan de achterzijde van de wieldop. Als u wieldoppen heeft zónder klemring, dan kunt u de doppen meteen op de wielen bevestigen.

U zoekt als eerste de uitsparing in de wieldop; te herkennen aan de halvemaan vorm in de rand van het wieldop. Dit plaatst u over het ventiel. U kunt vervolgens de clips, die zich aan de binnenrand van de wieldop bevinden, één voor één vastdrukken in het wiel. Als u moeite heeft met de laatste clip kunt u deze voorzichtig met een platte schroevendraaier naar binnen schuiven. Heeft u een wieldop met een klemring en zit de wieldop los? Dan moet u de klemring in de onderste goot plaatsen. Bij een wieldop zonder klemring kunt u eenvoudig het staaldraad iets naar beneden duwen. Hierdoor zit de wieldop strakker in de velg. Druk alle randen goed na, zodat u er zeker van bent dat de wieldop goed vast zit.

Bekijk de uitgebreide handleiding voor het monteren van wieldoppen.

Onderhoud en ServiceUw wieldoppen zijn gemakkelijk te reinigen met een spons of een zachte poetsdoek en een mild reinigingsmiddel. Let op: gebruik géén bijtende of schurende middelen! Dit leidt tot beschadiging van uw wieldoppen.

Weet u niet zeker welke wieldoppen u nodig heeft? Of heeft u toch moeite met het monteren van de wieldoppen op uw Fiat? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers door te bellen naar 088-0120902. U kunt uw vraag ook stellen via de Chat op de website of e-mailen naar klantenservice@autotuningwinkel.nl.

Naar boven
14 dagen retourrecht Op uw gemak beoordelen
Veilig online betalen iDeal, Paypal via Mollie
Verzending via Post NL Bezorging voor €6,95